Formelt

Hos os venter en aktiv hverdag med mange fælles oplevelser. Du vil møde et engageret og nærværende personale, der virkelig vil dig. Vi har øje for din udvikling både fagligt, personligt og socialt. Du bliver en vigtig brik i vores tætte fællesskab og får masser af udfordringer, der giver dig mod på livet. 

Vi vægter den boglige undervisning højt og tager det alvorligt at du udfordres lige tilpas. Derfor har vi niveaudelt undervisningen i matematik, dansk og engelsk.

Derudover fylder vores linjefag i Adventure, Parkour, Fodbold, Brand & Politi, Dans, og Kok Amok rigtig meget og du vil, uanset valg af linje, kunne forvente undervisning på højt niveau med mange forskellige udfordringer.

Vi har rigtig gode fysiske rammer. Egen idrætshal, parkour/freerunning-anlæg, musiklokale med lydstudie, nye mountainbikes, minikunststofbane med bander, ligesom der er interaktive tavler i alle undervisningslokaler.

På Midtfyns Efterskole bor eleverne på tre forskellige boområder...... selvfølgelig på egne rare tomandsværelser, der indbyder til hygge og samvær i fritiden.

Vi glæder os til at vise dig skolen og lære dig at kende.

Skolen ligger i Årslev lige syd for Odense. Det er hjertet på Midtfyn med naturområdet Tarup-Davinde i "baghaven". Skolen ligger tæt på motorvej og togstation, hvilket giver rigtig gode trafikale forbindelser til Odense, Nyborg og Svendborg.